Je bekijkt nu Aduro Pelletkachel de kwaliteit van Denemarken

Aduro Pelletkachel de kwaliteit van Denemarken

Als het gaat om pelletkachels, staat Aduro pelletkachel bekend om zijn moderne, strakke ontwerpen, CO2 -neutraliteit en geautomatiseerde functies. Als je echter op zoek bent naar een nog modernere Kachel, zoek dan niet verder dan dit kwaliteit van het Deense model. Het is de perfecte oplossing voor iedereen die op zoek is naar een kachel dat voldoet aan hun esthetische en technische vereisten. Lees verder om meer te weten te komen over enkele functies en voordelen van dit pelletkachel.

Het merk Aduro

Het merk Aduro staat bekend om de kwaliteit van hun moderne, minimalistische kachels. Het merk Aduro is efficient, milieuvriendelijk en betaalbaar en hun producten worden gemaakt met de hoogste kwaliteit materialen. Als onderdeel van hun missie om de kwaliteit van leven te verbeteren, experimenteert Aduro voortdurend met nieuwe kachel ontwerpen die de eisen van de consument voor functionaliteit en ontwerp bevatten. Deze kachels kunnen u in een keer warmte, ambiance en comfort bieden.

Hybride Aduro pelletkachel

De Aduro pelletkachel type H2 -hybride combineert de voordelen van houtverbranding met het moderne gemak van een pellet kachel. De geavanceerde technologie stelt het in staat om zowel hout als pellets te verbranden met minder houtconsumptie. Deze kachel is de Hybrid Kachel genoemd en is de mooiste houtkachel ter wereld. Bovendien is het uitgerust met een geintegreerd systeem waarmee u de haard kunt bedienen met een mobiele app op uw smartphone. Deze app vereist een stabiele Wi-Fi-verbinding in het huis en is compatibel met iOS- en Android-versies 5.1 en hoger.

pelletkachel bodemvoeder

Strakke pelletkachel

Slank Aduro Pelletkachel kwaliteit van Denemarken combineert modern, Deens ontwerp met een milieuvriendelijk, betaalbaar en economisch aspect. Het Deense merk is synoniem met het comfort van een warm huis en persoonlijkheid. Materialen van hoge kwaliteit en een speciaal ontwerpteam zorgen ervoor dat elke haard uniek mooi is. Ze kunnen zelfs verwarmen met bruine kolen en briketten. Dit komt omdat ze EPA-goedgekeurde testlaboratoria hebben om de kwaliteit van hun kachels te verifiëren.

De Deense producerende Pelletkachels behoren tot de meest energie efficiente beschikbare. Ze zijn gecertificeerd om te voldoen aan strikte Europese milieunormen die minder dan 40 mg CO2/kubieke meter emissies vereisen. De kachels zijn zelfs ontworpen om terug te schakelen naar pellets wanneer de houtbrand sterft. Ondanks de Deense bedrijfsreputatie voor het produceren van milieuvriendelijke kachels, hebben ze nog niet hun weg naar de Amerikaanse markt begonnen.

CO2 neutrale pelletkachels

Het bedrijf achter CO2 -neutrale Aduro Pelletkachel in Denemarken streeft ernaar groenere verwarming naar de wereld te brengen. Terwijl hout CO2 absorbeert, geeft het ook CO2 vrij wanneer het wordt verbrand. Aduro-kachels zijn ontworpen om zowel hout als pellets te gebruiken, waardoor de emissies worden verminderd die tijdens het opstarten worden gegenereerd en automatisch terugschakelen naar hout nadat het vuur dooft. Deze kachels zijn gemaakt door Aduro

Het Deense bedrijf heeft deze prestatie bereikt door een uniek automatisch verbrandingscontrolesysteem te ontwikkelen, genaamd Aduro-Tronic. De technologie is volledig recyclebaar en helpt de omgeving te behouden. Het bedrijf heeft het afgelopen decennium verschillende prijzen en onderscheidingen ontvangen, waaronder de European Business Award voor Milieu in 2016.

Geautomatiseerde kachel

De Deense fabrikant van Aduro Pellet Stoves beweert dat de technologie van het bedrijf de beste op de markt is. Aduro gebruikt gepatenteerde technologie waarmee het veranderingen in schoorsteenontwerp kan detecteren om de temperatuur van de kachels automatisch te regelen. Deze technologie is ongelooflijk nuttig omdat het voorkomt dat pelletkachels over verhitten.

Verschil tussen de Aduro pelletkachel met bodemvoeder type H1 en H2

De Aduro pelletkachel met bodemvoeder type H2 heeft in tegenoverstelling tot de H1 geen zij-glas, wat betekent dat deze dichter bij brandbare materialen zoals hout kan worden geplaatst. Het kan ook op afstand worden gecontroleerd via een smartphone, op voorwaarde dat u een stabiele Wi-Fi-verbinding in het huis hebt. Om de app te downloaden, moet u deze gewoon gratis downloaden en een iPhone- of Android -apparaat hebben dat verbinding kan maken met internet. Aduro Pellet pelletkachels zijn compatibel met iOS -modellen zes en hoger en Android 5.1.

Aduro pelletkachel Gemaakt in Europa

De Deense kachelindustrie staat bekend om zijn strakke, verticale, kwalteit kachels. Deze kachels omarmen innovatie en concurreren met andere kachels in andere landen over de hele wereld. Ze nemen de kwaliteit van hun kachels serieus en hebben zelfs hun eigen EPA-goedgekeurde testlab opgezet voor dit doel. Maar er is ook een nadeel aan. Hoewel je nooit een Aduro pelletkachel moet kopen voordat je de gebruikershandleiding leest, zijn er een paar dingen die je moet weten over de Deense kachels.

Het Aduro-bereik van kachels combineert een prachtig Deens ontwerp met geavanceerde technologie. Met meer dan 100.000 installaties in heel Europa zijn deze kachels de voorkeurskeuze van veel klanten geworden. Aduro -kachels combineren esthetische en technische aspecten, en ze zijn een topkeuze voor veel huizen. De kachels zijn zeer efficient en milieuvriendelijk, en ze hebben de Noordse Swan Ecolabel bereikt, die strikte naleving van emissievoorschriften vereist.

Bekijk de Aduro pelletkachels bij AAA ECO in Heino welke u vind met een prachtige showroom aan de N35